Галя Захариева : Начинът на управление е неприемлив за ГЕРБ

---
30.09.2013 / 11:38

„През последната седмица нелегитимността на парламента отново бе доказана. Това води до сериозна политическа криза в държавата и най-страшното е, че от месец май държавата не работи. Зациклили са всички министерства и институции”, заяви на пресконференция народният представител от ПП ГЕРБ-Сливен Галя Захариева. Според нея отсъствието на Атака в залата през миналата седмица показва каква е ролята на тази партия. Захариева не приема приемаме обвиненията, че ГЕРБ е саботирал вота на недоверие.

„Ние не сме срещу вота, а против начина по който се работи - липса на морал в отношението към гражданите, начинът, по който управляващите се опитват да поставят ултиматуми на обществото, да заявяват и да изменят волята на хората, да създават хаос чрез непремерени и неясни назначения в изпълнителната власт, чрез диктатурата над голяма част от националните медии, е неприемливо за една демократична партия като ГЕРБ. Ние ще използваме всички законови средства, за да постигнем желанието на обществото – оставка на правителството”, каза тя.

Координаторът на структурите на партията в сливенски регион Марин Кавръков заяви, че страната ни е в състояние на парламентарна криза, колкото и да не искат да признаят БСП , ДПС и Атака.

„Цяла Европа ни го казва, само те не разбраха. Управляващите превърнаха парламента в цирк и трябва да си заминат. Настоящият парламент не отразява политическите симпатии. Кой формира мнозинството в парламента? Една нереформирана, неосталинистка партия, една етническа и една фашистка. Целта на БСП, ДПС и Атака е да унищожат ГЕРБ. Те са страните на една монета”, заяви Кавръков.

 

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев