Бойко Борисов : За 24 години след демокрацията, сегашното правителството не може да построи това, което ГЕРБ за 4 години

---
14.04.2014 / 20:47

Лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов откри ремонтирания филиал на детска градина „Щастливо детство” в град Твърдица. На церемонията присъстваха народният представител от ГЕРБ-Сливен и областен координатор на партията Десислава Танева, кметът на Твърдица Атанас Атанасов, кметът на Стара Загора Живко Тодоров, зам.-кметът на Твърдица и общински председател на ГЕРБ Петко Борисов, общински съветници и граждани. Сградата е на старата детска градина, функционирала до 1997 г., след което е била занемарена и изоставена. Извършен е основен ремонт на първия етаж, където се помещава филиала към детската градина и от миналата седмица го посещават 5-годишните възпитаници. За ремонта общината е заделила 56 000 лева. Извършено е шпакловане и боядисване, направени са нови санитарни възли, нова ВиК-инсталация, закупено е оборудване за дневната и спалните помещения. Направени са кът за игра на децата и стая за персонала.

Бойко Борисов поздрави кмета на Твърдица за добрите резултати от неговата работа. „Силата ГЕРБ са кметовете, затова, подкрепяйте и уважавайте кмета си, призова Борисов. „12 години нямахте път в Твърдица – Елена, всички ви лъжеха че ще го ви го направят, но като дойде ГЕРБ – изпълни обещанието си и ви направи път като слънце, който свърза Севера и Юга. За 24 години след демокрацията, сегашното правителството не може да построи това, което ГЕРБ за 4 години”, заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов.

 

„Кметът на ГЕРБ Атанас Атанасов ви е направил център също хубав, малко време не ни стигна да санираме и сградите. А какво е направило днешното управление за Твърдица до момента? Нищо. А кметовете на ГЕРБ в цялата страна са направили над 300 – 400 детски градини”, каза Борисов. Кметът Атанас Атанасов заяви от своя страна, че въпреки трудностите, в които се намира общината, са намерили нужните средства за ремонт на детската градина и с помощта на ГЕРБ са ремонтирали детското заведение.

Областният координатор на ГЕРБ – Сливен и депутат Десислава Танева поздрави жителите на Твърдица с новата придобивка. „Заслугата за ремонтираната детска градина сте вие, жителите на Твърдица, които на изборите избрахте за кмет Атанас Атанасов от ГЕРБ”, каза тя и подчерта, че за първи път от 89-та година насам в Твърдица с кмета Атанас Атанасов от ГЕРБ са спечелили 6 европейски проекта за 12 млн лева. „Чрез тези проекти Твърдица ще се промени коренно. Това се случва за първи път и причината сте вие – жителите на Твърдица”, каза още Десислава Танева.

Преди откриването на детската градина в Твърдица, Борисов посети Нова Загора, където се срещна с представители на структурата на ГЕРБ в общината. Той отговаря на въпроси, свързани с предстоящите избори за евродепутати и за усвояването на еврофондовете. Бяха засегнати въпроси от сферата на енергетиката, социални и икономически проблеми. В Нова Загора Бойко Борисов бе посрещнат от народния представител Галя Захариева и кмета на общината Николай Грозев.

Още снимки от новината

---
---
---
---
---
---
---
---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев