Бойко Борисов откри спортна зала в село Сборище

---
14.04.2014 / 22:01

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов откри нова спортна зала в твърдишкото село Сборище. На откриването присъстваше и световната шампионка по борба Станка Златева, която е патрон на залата. Оборудването и ремонта са осигурени чрез подкрепата на дарение от ПГ на ГЕРБ и жители на Сборище. В зала ще тренират младежи от селото, а кметът Злати Златев изрази увереност, че от Сборище могат да излязат много нови спортни звезди.

„Заради труда и усилията, които са положили сами, да си направите тази зала от ГЕРБ ще дарим още 10 000 лева, за да можете да си купите нови и модерни уреди, за да можете да спортувате на ниво. Винаги сме подкрепяли спорта сред младите – това е било голям приоритет на правителството на ГЕРБ и занапред също ще продължим да подкрепяме младежите”, каза Борисов.

 

Кметът Злати Златев благодари на Борисов за подкрепата, която получава селото в лицето на областния координатор на ГЕРБ в Сливен Десислава Танева. От своя страна Танева подчерта, че ГЕРБ – Сливен ще помага както на младежите от Сборище, така и на младите хора от цялата Сливенска област, които желаят да се занимават със спорт.

 

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов връчи дарение от 1000 лева от името на ГЕРБ на тазгодишния бронзов медалист от европейското първенство по борба Мирослав Киров, който присъстваше на церемонията. Спортистът е стипендиант на Областната организация на партията в Сливен. Станка Златева също благодари за подкрепата на ГЕРБ за младите хора и спорта в област Сливен и подчерта, че младите хора винаги трябва да бъдат подкрепяни, особено, когато имат желанието да спортуват.

По повод откриването на залата беше организирано тържество, в което участва ансамбълът на Български културен център „Академик Александър Теодоров Балан” от Украйна. Ръководителят Петър Русев разговаря с Бойко Борисов и му връчи подарък от името на своите колеги.

 

 

 

 

 

Още снимки от новината

---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев