ГЕРБ ще участва в евроизборите с бюлетина номер 18

Цветомир Паунов
23.04.2014 / 13:52

ГЕРБ ще участва в евроизборите с бюлетина номер 18. Нашата задача за предстоящите европейски избори е да отново да бъдем първа политическа сила. Числото 1 - показва, че ГЕРБ винаги са били победители на избори, числото 8 - поне толкова евродепутати ще получи ГЕРБ на 25 май. Това коментира организационният секретар на ПП ГЕРБ Цветомир Паунов. По думите му са важни изборните резултати, най-важно е кандидатите на политическите партии да представят реални политики и алтернативи за европейското развитие на България. „Ние сме си поставили за основна цел спечелването на тези избори, както сме го правили до този момент. Важно е да бъдат спечелени ясно и категорично. Това е важно не само за гарантиране на европейското развитие на България, но и за политиката, която ГЕРБ прави в Европейския парламент, и която е в полза на всички български граждани“, посочи Паунов.

 

„Надявам се, че българските граждани ясно и категорично ще изберат европейското развитието на България, мястото на България в Европа - не без основание това е ПП ГЕРБ“, категоричен бе Цветомир Паунов. Според него евродепутатите на ГЕРБ, които са били и до този момент в Европейския парламент, и които са кандидати в листата на партията, са доказани професионалисти и са признати в европейските институции със своята работа. Паунов заяви, че по време на предизборната кампания те ще обяснят на всички български граждани какво реално са свършили по време на своя мандат.

 

„Ние винаги сме заявявали ясно и категорично, че ще водим конструктивна предизборна кампания, която не е основана на компроматна война. За съжаление, това не се наблюдава в нашите опоненти, което пречи за воденето на реален дебат, не само за състоянието на държавата, но и за проблемите пред българските гражданите. Кампанията, която се води от нашите опоненти отклонява вниманието от реалните проблеми“, завърши Цветомир Паунов.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев