Представят кандидатите за евродепутати на ГЕРБ на 19 май в Сливен

---
15.05.2014 / 17:00

Кандидатите за евродепутати от листата на ПП ГЕРБ ще бъдат представени в Сливен на 19 май (понеделник) от 18 часа на сцена, разположена на площада пред сградата на НТС. След представянето на водача на листата Томислав Довчев и останалите кандидати, ще се проведе предизборен концерт с участието на Веселин Маринов и ансамбъл „Българе”.

 

На 18 май – неделя, от 10 до 20 ч., на площада пред НТС ще бъде подредена изложба „Визията на ГЕРБ за Европа и България”. Гостите и жителите на областния град ще имат възможността да се запознаят с работата на евродепутатите от ГЕРБ в настоящия Европейски парламент и да научат какви суми са усвоени за реализирането на проекти на територията на България с тяхна помощ. Представени са и приоритетите, по които ще работят представителите на ГЕРБ в следващия мандат.

 

От няколко дни пред офиса на партията на бул. Цар Освободител”-Сливен, през деня е разположена шатра с предизборни материали и информация за кандидатите за представители на ГЕРБ в Европейския парламент. Общински съветници, членове на областното ръководство и представители на младежката организация отговарят на въпроси на гражданите и предоставят материалите.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев