Бойко Борисов: ГЕРБ докара в България 15 милиарда евро, 26 млрд. чакат да дойдат, но няма да стане при това правителство

---
16.05.2014 / 12:45

15 милиарда евро докара в България от европейската солидарност правителството на ГЕРБ, 26 милиарда чакат да дойдат в България, но няма да дойдат при това правителство. Това заяви председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов по време на срещата си с избиратели в гр. Шумен. „25-ти май ще е тест за българите, защото ако няма висока избирателна активност, ще оставят на власт Доган, Станишев и Волен. Ако не гласувате всички, няма да успеем да ги съборим, вие решавате. Не се подвеждайте, една година мина и натрупаха милиарди дългове на държавата”, призова Бойко Борисов. „Какво построиха за една година тези лъжци? Къде е „Белене”, защо не го строят вече една година? Защо не подписват „Южен поток”, какъв ГЕРБ им пречи вече една година?”, коментира още Борисов.

 

Председателят на ПП ГЕРБ се обърна към шуменци с думите, че всеки народ държи съдбата в ръцете си и сам решава. Бойко Борисов подчерта, че за разлика от лъжите на сегашните управляващи, ГЕРБ от първия си ден на власт е вдигнала пенсиите, за четири години е построено толкова, колкото никой друг не е успял за 20 години. „Затова гледайте и избирайте умно на 25-ти май”, призова Борисов.

 

Бойко Борисов беше категоричен, че магистрала „Хемус” ще има само тогава, когато ГЕРБ на власт. „Една година мина в губене на време от БСП, ДПС и Атака, България повече няма време за губене, защото магистрала „Хемус” бе провалена от сегашното управление. Това, обаче не е най-голямата беля, сега всички трябва да се подготвим и да се напънем да връщаме 400 млн. на евро , защото това управление провали и магистрала „Струма”. Откриха всичко каквото им оставихме готово”, посочи Борисов.

 

На срещите с граждани в Шумен присъстваха също заместник-председателят на партията и председател на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов, водачът на евролистата на ГЕРБ Томислав Дончев и кандидатите за евродепутати Мария Габриел, Емил Радев, Асим Адемов и Селиме Кърджалиева.

 

Още снимки от новината

---
---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев