ЖГЕРБ-Сливен проведе отчетно-изборно събрание

---
25.03.2015 / 10:01

Областната организация на ЖГЕРБ-Сливен проведе отчетно-изборно събрание. Гости на събитието бяха народният представител Мария Белова, председателят на ГЕРБ-Сливен Здравко Костадинов и председателят на Групата общински съветници Димитър Митев, които отправиха приветствия към делегатите. Бяха прочетени поздравителни адреси от евродепутата и ръководител на българската делегация в ЕНП Мария Габриел и министъра на земеделието и областен координатор на ГЕРБ-Сливен Десислава Танева.

 

Отчет за дейността на женската организация направи досегашният председател и член на НИС на ЖГЕРБ Галина Вучкова. Тя подчерта, че жените в ГЕРБ-Сливен работят за реализиране на благородни инициативи в името на децата, хората в неравностойно положение и подкрепа на добри каузи. „В партия ГЕРБ жените доказаха, че могат да бъдат водещи фактори, да взимат отговорни решения, да бъдат успешни министри, народни представители, кметове и общински съветници”, каза Вучкова.

 

Депутатът Мария Белова благодари на жените в ГЕРБ-Сливен за активната им роля в политическия живот в областта. Здравко Костадинов заяви, че в ГЕРБ винаги е имало и ще има специално отношение към жените и техните качества на организатори и балансьори. От своя страна Димитър Митев благодари на дамите от групата на ГЕРБ в общинския съвет за активната им работа. „Сега в групата жените са 4, а мъжете – 8. През следващия мандат пожелавам 8 жени и 8 мъже. Всички заедно можем да се справим да имаме кмет от ГЕРБ, а защо не и от Жени ГЕРБ”, каза той.

 

На събранието бяха издигнати номинации за нов председател, областен организационен секретар и 5-членен управителен съвет. Предстои Изпълнителната комисия на партията да утвърди новото областно ръководство.

Още снимки от новината

---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев