Стефан Радев обсъди проблемите на Сливен с жени от града

Стефан Радев
10.10.2015 / 19:15

Дами от Сливен се срещнаха с кандидата за кмет на ГЕРБ Стефан Радев. Жените от града поставиха редица проблеми, с които Общината трябва да се справи в следващия мандат.

Сливенските майки помолиха за нова организация на движението и доизграждане на инфраструктурата. Разходката с бебешки колички е истинско предизвикателство, а съпоставим с него е този с липсата на легнали полицаи, отбелязаха дамите. Родители алармираха, че някои от повдигнатите пешеходни пътеки дори са премахнати. Пример за това е ремонтът пред III-то ОУ.

„Първостепенен приоритет за мен са децата на Сливен, тяхното здраве и живот. Обезопасяването на града е въпрос на местна политика. Там, където е нужно, ще се поставят светофари, легнали полицаи, знаци за повишено внимание и камери. Искам в този град да живеят здрави и щастливи деца, както и спокойни родители“, заяви Стефан Радев.

На срещата жените на Сливен повдигнаха въпроса за проблемите в детските градини, яслите, както и неясното разпределение на общинските жилища. Дамите говориха и за липсата на велоалеи в града. Радев сподели идея, която бе приета изключително позитивно – да се използва поречието на реките, да се облагороди и да се изградят хубави велоалеи.

Друга поставена тема бе запазването на фонд „Ин витро” към Общината. Стефан Радев припомни, че в последните месеци работи активно в тази посока с д-р Стаменов. Кандидатът за кмет на ГЕРБ увери дамите, че не фондът само ще се запази, а ще се работи и за увеличаване на средствата в него.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев