Кандидатът на ГЕРБ Стефан Радев убедително печели битката за Сливен в интернет

 ---
11.10.2015 / 11:39

Кандидатът на ГЕРБ Стефан Радев убедително печели битката за Сливен в интернет. Проверка в Google, в първите дни на октомври показа, че активната работа на Стефан Радев в последните месеци е отразена в близо 60 000 резултата. За съпоставка – след четири години управление името на Кольо Милев излиза в едва под 30 000 резултата.

Това е само един от многото показатели, които говорят за мудното, неефективно и непрозрачно управление на БСП в Сливен. Двойно по-голямата популярност на Стефан Радев в интернет се дължи и на политиките, обърнати към младите хора в общината.

Гражданските инициативи на Радев и идеите му за справяне с младежката безработица получават сериозен отзвук в местните медии, както и в социалните мрежи. Резултатът е още по-впечатляващ, като се има предвид, че Радев не използва собствен сайт и платени постове във Facebook. Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Сливен печели симпатии и заради специалните онлайн сесии „Питай Стефан Радев!“ Следващата такава е насрочена за 19 октомври от 10:00.

„Интересът към работата на г-н Радев е показателен за желанието на сливналии за промяна. Вярваме, че усилията на кандидатите ни ще бъдат оценени подобаващо и на 25 октомври жителите на Сливен ще постигнат две важни победи – повишена избирателна активност и смяна на модела на управление. Затова е важно ГЕРБ да има мнозинство в следващия Общински съвет, а името на новия кмет да бъде Стефан Радев.“, коментира Георги Георгиев – кандидат за общински съветник от ГЕРБ и съпредседател на комисия към най-голямата студентска организация в Европа – EDS.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев