Стефан Радев по bТВ:”Ще работим за привличане на инвестиции и реализация на младите хора!”

Стефан Радев
12.10.2015 / 09:35

„В Сливен трябва да има промяна и общината да тръгне по нов път, по който други общини вече вървят успешно и показаха, че могат да се постигат добри резултати”. Това заяви в предизборен дебат по БТВ кандидатът на ГЕРБ за кмет на Сливен Стефан Радев. Според него най-важният въпрос пред кмета на общината и общинския съвет през следващия мандат е как младите хора да останат в града.

„Имаме много работа в тази посока. ГЕРБ ще работи за привличане на инвестиции, за да имат младите хора възможности за трудова и професионална реализация и за повишаване качеството на живот на сливналии”, каза той.

По думите му, най-големите проблеми на общината са безработицата и ниските доходи.

„Община Сливен е с най-много просрочени задължения от всички 265 общини в България. Това означава неплатени заплати на сливенски работници, задължения на общината към фирми, сливенски фирми освобождават работници”, допълни Стефан Радев.

В коментар след репортаж за ромското малцинство в Сливен, той заяви, че с темата се повдигат кръг от проблеми, които включват образование, сигурност и безработица. „Говорим за сигурността не само в кв. „Надежда”, но и в други квартали като „Даме Груев”, където хората искат засилено полицейско присъствие”. Радев подчерта, че ГЕРБ е най-голямата партия, но никога не била първенец по време на избори в ромския квартал „Надежда”.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев