ГЕРБ представи в Твърдица кандидати си за народни представители в 21 МИР-Сливен

----
11.03.2017 / 11:37

ГЕРБ представи в Твърдица кандидати си за народни представители в 21 МИР-Сливен. По време на срещата председателят на ГЕРБ Твърдица Петко Борисов посочи местните и национални приоритети, за които ще се борят представителите на организацията. Сред тях са: довършване на пречиствателната станция за питейни води, ремонт на зала "Асеновец", превръщане на Сливенските минерални бани в модерен балнеоложки център, физкултурни салони за 3 сливенски гимназии, разкриване на филиал за обучение на агрономи в Сливен, изграждане на нов дневен център за деца с увреждания, изграждане на Индустриална зона в Сливен, довършване на водния цикъл на Твърдица, просперитет на малките населени места. На представянето присъстваха кандидатите за народни представители Мария Белова, Галя Захариева, Тодор Бакалов и Ивайло Енев, кметът на Твърдица Атанас Атанасов, членове и симпатизанти на ГЕРБ.

Ивайло Енев, коментира че ще работи за просперитета на малките населени места и по – висок икономически растеж. „Програмата на ГЕРБ е обърната към нуждите на всеки един. На 26-ти март с № 11 в бюлетината ще продължим започнатото, добави Ивайло Енев.“

„Ще работя за завършване на водния цикъл на Твърдица, както и за изграждане на воден цикъл в Шивачево и село Сборище. Освен това ще се боря за газификация на Твърдица и развитие на целогодишен туризъм в региона“, каза Тодор Бакалов. Той добави, че ГЕРБ е партия на реалните решения, тези които са близо до хората.

Галя Захариева благодари на ръководството и цялата организация на ГЕРБ в Твърдица за подкрепата през годините. „Лесно е да се говори, но е много трудно да устоиш на едно голямо доверие, което ти се дава. Единствено управлението на ПП ГЕРБ от 2007 година до този момент прави нещата реални и видими, единствено ГЕРБ предлага конкретни стъпки за по-добър живот. В Твърдица всички вие имате примера какви положителни неща се случват, когато ГЕРБ е на власт“, каза Галя Захариева.

„Програмата на ПП ГЕРБ е реалистична и изпълнима. Ние можем да носим отговорност. Постигнахме много резултати, ще продължим да изпълняваме поетите ангажименти. Отново чухме гласа на хората и направихме приоритизация на своите политики. В нашата програма са залегнали единствено изпълними неща, защото до този момент ПП ГЕРБ винаги е изпълнявала своите обещания, ще го направим и сега. Следваме пътя си и работим, за да направим страната ни едно по-добро място за живот“, каза Мария Белова.

Кметът на Твърдица Атанас Атанасов благодари на Мария Белова и Галя Захариева за отзивчивостта. „Благодаря ви, че в 43 НС защитавахте каузите на Твърдица. Нека продължим пътя, по който сме поели и го продължим заедно“, каза Атанасов.

 

ПП ГЕРБ се явява с номер 11 в бюлетината на изборите.

Още снимки от новината

----
----
----
----
----
----
----
----

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев