Народният представител Мария Белова организира приемни с граждани в Сливен, Котел и Твърдица

----
04.06.2019 / 10:54

Народният представител от ГЕРБ и председател на Комисията по земеделието и храните в Народното събрание Мария Белова организира приемни с граждани в Сливен, Котел и Твърдица. „Продължаваме с редовните срещи с жителите на Сливен и областта, които провеждаше министър Десислава Танева като народен представител, за да търсим решение на поставените проблеми. Връзката с хората е най-важният елемент от работата ни като депутати, защото от общите ни усилия зависи развитието на целия регион в положителна посока”, каза Мария Белова.

Приемната на Мария Белова в Сливен ще бъде всеки понеделник, в офиса на ПП ГЕРБ, на бул. „Цар Освободител” № 17. Следващата среща с граждани ще е на 10 юни /понеделник/ от 10 до 17 часа.

Председателят на Комисията по земеделието и храните ще провежда срещи и с граждани на община Котел. Приемната ще бъде всеки първи вторник от месеца, от 09,00 до 13.00 часа, в офиса на ПП ГЕРБ в Котел, на ул. „Петър Берон“ №4.

Народният представител Мария Белова ще разговаря и с граждани от община Твърдица. Приемната ще бъде всеки втори вторник от месеца, от 09,00 до 13.00 часа, в офиса на партията в Твърдица, на бул.”Свобода” №1.

Предварителното записване за приемните дни е на тел. 044/63 32 23.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев