Общинската структура на ГЕРБ единодушно номинира Стефан Радев за кмет на Сливен

-------
08.08.2019 / 11:03

Стефан Радев е номинацията на ПП ГЕРБ- Сливен за кмет на общината на предстоящите местни избори през октомври. Единодушно делегатите на общинското номинационно събрание на ПП ГЕРБ подкрепиха кандидатурата му за втори мандат.

Стефан Радев благодари за номинацията и обяви, че през изминалите четири години, финансовото състояние на общината е стабилизирано, няма просрочени задължения и са изпълнени редица проекти, които са очаквали реализация с години. „В момента се работи по проекти, които ще се изпълняват в следващите 4 години. Те са на стойност над 100 млн лв. Това, което постигнахме в този мандат, нямаше как да се случи без подкрепата и доверието на ПП ГЕРБ, и на общинските съветници, които подкрепяха нашите решения. Благодаря и на кметовете на населените места в общината, които работиха много и всеотдайно“, каза Стефан Радев. Според него трябва да се продължи работата в посока на стабилизация и надграждане на постигнатото. Да се работи с мисъл за развитието на града и общината.

Радев допълни, че екипът на администрацията работи упорито по изготвянето на проекти, за да може да се реагира веднага през новия програмен период. „Убеден съм, че Сливен и Ямбол ще са най-актуалните дестинации за инвестиции в България през следващите 4 години. Уверен съм, че по-добри дни очакват гражданите на нашата община. От нас зависи животът на хората да стане по-добър“, заяви Радев.

По време на заседанието бяха направени и гласувани номинации за кметове на кметства и общински съветници.

Номинационни събрания бяха проведени и в останалите общини от областта – Котел, Нова Загора и Твърдица. За пореден мандат бяха номинирани досегашните кметове на трите общини Коста Каранашев, Николай Грозев и Атанас Атанасов. Всички гласувани номинации ще бъдат представени на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ, която ще определи окончателния вид на листите с кандидати за общински съветници и кметове на населени места.

Още снимки от новината

-------
-------
-------
-------

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев