Младите хора от ГЕРБ – Сливен проведоха поредна акция за облагородяване

-----
20.06.2021 / 14:28

Младите хора от ГЕРБ – Сливен проведоха поредна акция за облагородяване, този път в парка на квартал „Стоян Заимов“ и пешеходната алея до филиала на Техническия университет.

В инициативата се включиха кандидатът за народен представител от ГЕРБ/СДС в 21-ви МИР Велмира Вълева, която е едно от младите лица в листата за предстоящите избори, общински съветници и младежи от ГЕРБ-Сливен.

От днес цветни табелки с надпис „Благодаря на моя стопанин, че почисти след мен“ призовават хората на кучета, да почистват след своите домашни любимци. Табелите се поставят в отговор на граждани, които често коментират, че парковете и градините се посещават от хора с кучета, които нямат навици да почистват след тях.

"Тези цветни и закачливи табели целят с усмивка да напомнят на стопаните на кучета, че трябва да се грижат за чистотата на града и зелените площи. Така всички ще се радваме на по-чиста околна среда, с малко усилие, което не коства нищо, освен торбички в джоба, които всеки може да си купи почти отвсякъде", каза Велмира Вълева. Предстои такива да бъдат разположени и на други места в града.

В парка младежите поставиха къщичка за книги, нови кошчета за отпадъци, почистиха и пясъчника около съоръженията.

Поставени са и нови пейки на алеята на булевард „Бургаско шосе“.

Това е поредната акция на младежката организация на ГЕРБ – Сливен за тази година, по обновяване на различни обекти в града.

Предстои да се ремонтират и обновят още детски съоръжения и площадки в различни квартали на Сливен.

Целта на организацията е да се създадат по-добри условия за игра на децата и да превърнат жилищните райони в по- привлекателно място за отдих и почивка.

Още снимки от новината

-------
-----
-----
-----
-----

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев