ГЕРБ – Сливен обнови детската площадка в село Бяла

-------
28.07.2021 / 11:09

Младите хора от ГЕРБ – Сливен проведоха поредна акция за облагородяване, този път на детската площадка в село Бяла. В инициативата се включиха общински съветници и младежи от ГЕРБ-Сливен, както и хора от селото.

Освежени и боядисани са детските съоръжения, беседката и скамейките.

Следващата седмица, със съдействието на Иван Червенкондев и фирма „Ел и Клима Корект“, ще бъде поставено осветление на спортното съоръжение в Бяла. Ще се боядисат металните трибуни, футболните врати и конструкциите за баскетбол.

В началото на месеца младежите обновиха парка и спортното игрище в селото. В парка младежите поставиха къщичка за книги, къщички за птички и декоративни пана с цветя. А на спортното игрище бяха възстановени и лакирани скамейките за зрителите, поставени са нови мрежи на кошовете за баскетбол. По време на инициативата е ремонтирана оградата на игрището и са монтирани табели с призив да пазим децата.

Това е поредната акция на младежката организация на ГЕРБ – Сливен за тази година, по обновяване на различни обекти в града и общината.

Предстои да се ремонтират и обновят още детски съоръжения и площадки в различни квартали на града и населени места на община Сливен.

Целта на организацията е да се създадат по-добри условия за игра на децата и да превърнат жилищните райони и населените места в по- привлекателно място за отдих и почивка.

Още снимки от новината

-----
-------
-------
-------
-----

 

 
 

Copyright © 2008-2021 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев