В село Блатец и кметът социалист благодари на Йордан Лечков

001
12.10.2011 / 13:00

С искрена благодарност за помощта през изминалия мандат се обърнаха хората от село Блатец към Йордан Лечков, кандидат за кмет на ГЕРБ в община Сливен. На предизборната среща Иван Марев от читалищното настоятелство припомни за отпуснатите средства за ремонт на читалището. Той се надява, че в новия мандат ще бъде довършено и последното необновено крило на сградата. „Много хора от Блатец не знаят, че благодарение на Вас бяха ремонтирани детската градина и физкултурния салон”, каза Иван Марев и изрази увереност в победата на кандидатите от ГЕРБ за местната власт.

Думи на благодарност към Йордан Лечков каза и настоящият кмет на селото Димитър Вълков, който е от друга политическа сила. „Независимо, че с Вас бяхме от различни политически партии, това аз в служебните взаимоотношения не съм го почувствал, защото не малко неща в Блатец са направени, благодарение на нашите коректни взаимоотношения”, каза кметът социалист.

Йордан Лечков припомни, че през изминалия мандат в сливенските села е направено улично осветление, организирано е сметоизвозването и сметосъбирането. „Съумяхме да реагираме и за премахването на т. нар. нерегламентирани сметища. За голямо съжаление това не се оказа много успешно, защото като го изчистим, такива са нагласите, че тези места пак се превръщат в сметища”, каза Лечков и призова местните хора да запазват направено.

Според него, селата са били ощетявани години наред и той не може да носи изцяло вината, че над 20 години нищо не е направено. През изминалия мандат местната власт се е обърнала към проблемите на селата. И въпреки ограничените средства, в някои села като Николаево, Кермен, Крушаре са асфалтирани улици, докъдето са стигнали парите. „Ние дойдохме при вас да припомним фактите и да потърсим вашата подкрепа, за да продължим напред”, каза Лечков.

На срещата бе представен кандидатът за кмет на село Блатец от ГЕРБ Костадин Илиев.

Още снимки от новината

002
003
004

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев