Йордан Лечков ще продължи благоустрояването от кварталите към центъра на Сливен

001
18.10.2011 / 17:24

С топла погача и любимата песен „100 воеводи” посрещнаха в клуб „Българка” кандидатът на ГЕРБ за кмет на Сливен Йордан Лечков. Сърдечен и откровен беше и последвалият разговор с възрастните хора.

Те се интересуваха от много широк кръг въпроси. Питаха кога ще бъде асфалтиран квартал „Българка”, ще има ли общинска охрана на пейките и кошчетата за отпадъци, ще бъде ли газифициран кварталът, ще бъде ли построена църква в парка „Юнак”.

Кандидатът за кмет на Сливен изслуша с внимание всички въпроси и в отговор разказа за най-важното от своята работа като кмет досега. Целта на неговата дългосрочна политика, която ще бъде продължена, е била да започне благоустрояването на града от кварталите към центъра, да не се вдигат таксите в детските заведения, да не се променят данъците, които са едни от най-ниските в страната.

Йордан Лечков даде за пример направеното в кварталите „Дружба” и „Сини камъни”. Изясни ситуацията с т. нар. „воден цикъл”, която създаде неудобства за целия град и подчерта, че Общината е спряла строителните работи заради некачествена работа на фирмата изпълнител.

„Думата „обещавам” не е в моя речник”, каза Лечков и назова реалните действия през новия мандат, които следват вече осъществяваната политика. Ще завърши изграждането на водопреносната мрежа, влючително и в квартал „Българка”, която ще се свърже с пречиствателна станция. Тогава качеството на водата в Сливен да бъде гарантирано за следващите 30-40 години. Кварталът „Балгарка” ще бъде газифициран. В началото на пролетта ще бъдат асфалтирани улиците на централната градска част, на възлови места ще бъде организирано кръгово движение. Той спомена и готовите проекти на общината за крепостта „Туида” и парка „Юнак”, където ще бъде изградена църква.

Накрая присъстващите членове на клуба „Българка” поканиха Йордан Лечков на 15-годишнината на клуба, която ще честват през ноември.

Още снимки от новината

001
001
001

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев