Десислава Танева: Да се загърбят емоциите и на 23 да се гласува с разум

001
21.10.2011 / 15:23

Сливналии да загърбят емоциите и на 23 октомври да се гласува с разум. За това призова областният председател на ГЕРБ и народен представител Десислава Танева. Според нея, най- важното е да се гласува доверие на личността, която отваря врати за Сливен и за неговите поддръжници, защото могат да довършат започнатото. Това са Йордан Лечков и неговият екип, подчерта Десислава Танева.

Според нея, ако заради конфликта в Общинския съвет породен от лични интереси, които не са в полза на града, не се е стигнало до спиране на проекта за водния цикъл на града, сега Сливен би изглеждал по съвсем различен начин.

Въпреки това екипът на Йордан Лечков е успял да се пребори за подновяване на работите по проекта и за неговото завършване. Танева припомни, че Сливен е на шесто място по брой спечелени европейски проекти и само сигналите на част от съветниците са попречили работата по тези проекти да бъде започната.

Именно затова сливналии трябва да преценят дали да подкрепят способните хора, които ГЕРБ издига и да заложат на разума, за да може да се реализират успешно всички европейски проекти на Сливен и жителите на общината да живеят по–добре.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев