Представители на ГЕРБ-Сливен участваха в Деня на диалога между властите

---
24.09.2012 / 20:48

Народният представител от ПП ГЕРБ Диан Червенкондев, общинските съветници Здравко Костадинов, Димитър Митев, д-р Димитър Павлов и Стела Костова присъстваха на Деня на диалог между местната и законодателна власт, организиран от Националното сдружение на общините в Република България. Срещата се проведе в зала „Май”. Темата бе „Подобряване на средата за развитие на общините през 2013 г.”

Ден на диалога се провежда едновременно във всички областни центрове на страната. Основната идея е да се срещнат народните представители от многомандатните избирателни райони с общинските ръководители за обсъждането на актуални проблеми на местното самоуправление.

Бяха обсъдени промените в законодателството за местните финанси, очакванията на общините по макрорамката на бюджета 2013 г. и предстоящите промени във водния сектор. В Сливен на срещата присъстваха още народните представители Асен Гагаузов, Кирчо Димитров и Янко Янков, областният управител Марин Кавръков, представители на неправителствени организации и граждани. Общинското ръководство представи пред депутатите своята позиция и предложения по ключовите теми и по основните проблеми и предизвикателства пред общината, както и тезите в икономическата и финансовата сфера.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев